مجازی کروسان

مجازی کروسان


✨دوره مجازی آموزش تخصصی کروسان
 (صفر تا صد همراه با تمام فنون کارگاهی) ✨

📌 تمام محتوای دوره
 ۱.به صورت فیلم آموزشی در کانال تلگرام در اختیار شما قرار می‌گیره 
 ۲.پشتیبانی مستقیم با مدرس دوره برای رفع اشکال
۳. به همراه فایل جزوه.
با رعایت نکات این دوره، شما می‌تونید مثل یک بیکر حرفه‌ای، کروسان‌های باکیفیت و خوش‌طعم درست کنید
 لازم به ذکر است برای آموزش لمینیشن از  کره حیوانی استفاده شده . 
✨ آنچه در این دوره یاد می‌گیرید:
    ۱.    خمیرگیری اصولی برای داشتن خمیر با کیفیت بالا و مناسب برای لمینیت کردن
    ۲.    انتخاب کره مناسب برای لمینیشن و آماده‌سازی کره برا لمینیت کردن خمیر
    ۳.    یادگیری لمینیشن (لایه‌گذاری) به دو روش:
▫️ با خمیرپهن‌کن
▫️ با وردنه
    ۴.    ایجاد پوسته کروسان و شکل‌دهی درست و حرفه‌ای به کروسان
    ۵.    نکات کلیدی استراحت، پروف و پخت کامل
    ۶.    آماده‌سازی و سرو کروسان‌ها

🍫 آموزش انواع کروسان با فیلینگ‌های متنوع:
    •    کروسان ساده کلاسیک 🥐
    •    کروسان پسته (کرم پسته + گاناش پسته)
    •    کروسان رزبری (کنفی رزبری + گاناش رزبری)
    •    کروسان بادام (فرانژیپن بادام) و کروسان شکلاتی

 

ویدئوی معرفی دوره